woensdag 17 september 2014

Toon je sport @ school.

En dat hebben ze gedaan. Iedereen behalve de 2e graad( op uitstap) verzamelde in de speelzaal . Daar mocht iedereen tonen en vertellen welke sporten ze allemaal deden. En we hebben heel wat sportievelingen in onze school. Doe zo verder!!!!












In de klas wilden ze hun sport tekenen of kleuren. Daarom hebben we enkele sporten afgeprint en die hebben ze heel mooi ingekleurd. Maar er werd ook gepuzzeld, met de pony's gespeeld, enz.
Nadien was het tijd voor een lekker stukje fruit.






Na de speeltijd zaten we samen terug in de kring en mocht iedereen eens vertellen of tonen wat zijn/ haar sport is. En hoed doe je dat sport, welke kleren / attributen heb je daar voor nodig. Wat een sportievelingen heb ik in de klas.













Dan hadden we nog even tijd om te spelen alvorens we moesten opruimen. Dylan toonde nog foto's van bekende zangers, Ellie had leuke 'hakkeschoenen' aan.



Tijdens de afsluitronde vertelde Morgana ons nog waar ze was blijven slapen, nl de Efteling en ze had een leuke cape van Ravelijn. Ze vertelde dol enthousiast waar ze allemaal had in gezeten. Morgen is het ook fotoronde en het is de beurt aan Arke.



                                                  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten