dinsdag 16 september 2014

Boekenronde en na de cijfers komen al letters.

Vandaag de boekenronde van Momo en ook Carmen kwam mee luisteren naar haar. Ze had een boek bij over honden die precies aan het vechten waren maar waarom is een raadsel. Misschien had het iets met die touwen te maken. Het waren ook vooral veel woordjes die erin stonden, dus misschien wel te lang om ineens uit te vertellen. Ze wilde wel hondjes tekenen en nadien heeft ze dat adhv sjablonen kunnen doen.

Dan vloog iedereen er meteen in: Joppe werkte zijn puzzel af, Resul, Giuseppe en Dylan gingen nog een klok maken en Gloria wilde namen schrijven. Somaya vond dat ook een leuk idee en volgde haar. Deze meiden hebben dat goed gedaan. Gloria schreef zelfs de naam van haar broer, mama en papa en mij. Knap hoor !!!




















Sophie heeft Snuffie getekend.

Na de speeltijd weer praatronde. We hebben zelfs meegezongen met de liedjes van Lena haar robot. Ook het liedje van hoofd schouders... stond erop. Heel leuk, en ze hebben goed meegezongen.





 Dan nog wat dingen afwerken , verder spelen en opruimen want namiddag staat al helemaal volgepland met de klassenraad en dan turnen.











Tijdens de klassenraad kwam Larissa in de klas vertellen dat ze het leuk vindt om samen met haar broer in de zandbak te spelen en hij had net hetzelfde in onze klassenraad gezegd, dus gaven ze mekaar in de klas een dikke knuffel.
Wat we nog onthouden hebben is dat we buiten niet met zand of steentjes op mekaar mogen gooien. Een afspraakje om goed op te letten.
Ik ben eens benieuwd of ik morgenvroeg de verschillende sporten ga herkennen op school op de dag van de sportclub. Trek alvast jullie mooiste uitrusting aan !!!
En beterschap aan de zieken x.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten