woensdag 10 september 2014

Snel en traag.

Somaya weervrouw van dienst, Amber kapitein van het schip en we zijn vertrokken op deze woensdag. Spiderman op bezoek, knuffels, en een echte slak in onze klas. Het was een slak met een huisje en ze kroop graag uit haar potje. Ze zagen dat ze traag eruit kroop. Maar wist je dat de slak Turbo een snelle slak is ? Dat zijn we in de speelzaal eens gaan uit testen. Soms waren ze een trage slak en soms waren ze Turbo de slak en die is mega snellllll.














Dan was het tijd om te spelen in de hoekjes, en ons knijperssysteem werd al meteen uitgetest. Dat ging al heel goed. En dan was het fruit tijd. Wat rook het lekker naar fruit in onze klas.








Na de speeltijd nog een paar knijpers en dan konden ze gaan schilderen met waterverf. Ze stonden aan te schuiven dus dat gaan we deze week nog verder doen.
Als afsluiter heeft Ellie nog een boekje gekozen , en het ging over hoe je een heks moet vermorzelen. Ellie zelf volgde het verhaaltje door haar vingers, maar we wisten allemaal dat echte heksen enkel in boekjes en verhaaltjes bestaan.








Morgen is het fotoronde en Ellie mag met deze ronde beginnen.
Morgen namiddag gaan we samen met de klas van Kristie soep maken. Met hen had ik vorig jaar pompoenen gezaaid en die gaan we nu gebruiken voor de soep. Wie thuis nog een ui, wortel of groentebouillon heeft mag dat morgen gerust meebrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten