maandag 1 september 2014

En we zijn goed begonnen!!

Vanmorgen mocht ik al 17 van de 18 nieuwe gezichtjes ontvangen in de klas. De meeste met een lach, en enkele met een traan , maar die waren al heel snel opgedroogd!!!!
We zijn gestart met een praatronde en iedereen mocht zijn eigen kenteken kiezen. Ook hebben we eventjes de afspraakjes van de praatronde overlopen. 
Enkel Jaiden was er niet maar binnen enkele weken komt hij ook naar ons klasje.
Mag ik jullie daarom al onze kleuters voorstellen:
Jesper

Cristian

Joppe

Efe

Resul

Sophie

Dylan

Morgana

Somaya

Lorena

Ellie

Amber

Momo

Gloria

Arke

Giuseppe

Lena
Dit zijn ze dan, de kleuters van KO2 '14-'15
We hebben vandaag ook al in de hoekjes gespeeld. Ze zijn even op verkenning geweest en mochten vrij spelen. Maar het opruimen ging al prima, hopen dat ze dat zo goed blijven doen ;-)

















Na de middag speeltijd stond er in de klas een box met allerlei spullen in. Deze is voor onze klas en hebben we gekregen met de opbrengst van enkele activiteiten van de leerlingenraad. Dankjewel.
Er zat ook een vergrootglas in . Ik vroeg daarom waarvoor dat dient en al snel vertelden ze dat je er ook mee naar kleine kriebeldiertjes kan kijken, en heb ik nu net vorig jaar een insectenhotel gemaakt , dus snel daarheen en als een op onderzoek gegaan. Ook even naar de moestuin kijken wat er daar nog groeit.





Dan nog even een koekje eten en was het tijd om samen met de kleuters van Kristie kennismakingsspelletjes te spelen.











En zo is onze eerste dag al weer omgevlogen.
Morgen komt de bibtruck en hebben ze turnen met Anouk het laatste uurtje van de dag. Dus wie al turnpantoffels heeft mag ze meebrengen.
Jullie hebben ook heel wat post meegekregen. Gelieve de nodige documenten in te vullen en terug mee te geven.
Het briefjes ivm het toedienen van medicatie mag je thuis houden. Dat dient enkel ingevuld te worden als je kleuter op school medicijnen moet innemen.

2 opmerkingen:

  1. Fijn zoveel nieuwe gezichtjes! Het was leuk om samen met jullie spelletjes te spelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe blog! Zeker met die kadertjes. En dan vraag ik aan Momo: "wat heb je gedaan vandaag?", zegt ze: "euhh, niks"...

    BeantwoordenVerwijderen