dinsdag 2 september 2014

Boekjes kiezen en 1e turnles.

Vanmorgen zijn we gestart met de praatronde , maar eerst hebben we het weer eens bekeken. Ellie heeft alles netjes in ons praatrondeboek getekend. dan mochten zij die wilden even iets vertellen. Dit werd ook in ons boek getekend/genoteerd. Maar omdat de tijd om was, want we hebben een vast uur om te stoppen met de praatronde, en er nog kindjes wilden vertellen, hebben we dat na de speeltijd even verder gedaan.
Ook werd er weer in de hoekjes gespeeld, getekend en gewerkt.











Namiddag zijn we meteen na de speeltijd naar de bibtruck gegaan. Jo en kikker wachtten ons al op . Zij vertelden ons welke afspraakjes gelden in de truck en dan zijn ze allemaal op zoek gegaan naar een leuk boekje om mee te nemen naar de klas. Daar hebben we dan meteen ook al eens gekeken in onze boekjes en deelden we ze met iedereen. Ook nog een leuk weetje , is dat de bibtruck 10 jaar bestaat, vandaag de mooie versiering in en voor de truck.
























Dan was het tijd om alles op te ruimen want ze mochten gaan turnen met Anouk. Ook zij heeft een blog waar je kan zien en lezen wat ze gedaan hebben in de turnles.
Morgen is het woensdag , en woensdag is nog steeds fruitdag.Morgen dus geen koekjes meegeven naar school aub .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten