vrijdag 12 september 2014

Een nieuwe bewoner en lekkere soep.

Vrijdag is actuaronde maar onze boxen deden het ineens niet meer dus we hebben niet naar Karrewiet kunnen kijken en zijn we dan maar meteen met iets anders begonnen. Jammer :-(






Na de speeltijd zijn we nog fijn in het zonnetje buiten gebleven en hebben we onze vogelverschrikker verder afgemaakt. Overal lag er stro, maar ze hebben goed gewerkt en de armen en benen heel goed opgevuld. Ook zijn hoofd. En hij is nu de nieuwe bewoner van onze moestuin. Je kan niet naast hem kijken. Maandag eens zoeken naar een gepaste naam voor hem. Dus kindjes, denk in het weekend al maar eens goed na.













We hebben van Dylan een stoffen poppenkast gekregen en die werd al goed gebruikt vandaag.

Onze prinsessen Morgana en Somaya


Momo wilde absoluut een gekkebekkefoto.


Dan was het eindelijk boterhammentijd, want daar keken ze naar uit: eindelijk onze soep eten. En soep hebben ze gegeten. Lekker soppen met de boterham.



Namiddag was het turnen met Anouk. Tijdens de afsluitronde koos Sophie voor het boekje ' het meisje en de pony'. Het ging over een verdrietige pony en daarom zie je onze kleuters ook eens verdrietig kijken en vertelden ze wanneer zij ook eens verdrietig zijn.




Je moet ook eens in de speelzaal naar onze wand kijken. Hij heeft een nieuwe bestemming gekregen. Elke week worden er van elke klas werkjes opgehangen . Ook vind je in de gouden kader de jarigen van de week en in de grote gekleurde kader vind je nieuwtjes enz. Dus zeker elke week eens een kijkje nemen!!


Ik wens jullie allemaal een fijn weekend en tot maandag!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten