vrijdag 19 september 2014

Strappen en nog meer bewegen .

Vanmorgen afspraak aan de parking van Bosdel om samen naar school te strappen. Onder begeleiding van de politie vertrokken we allemaal samen naar school. Op school hebben ze samen nog het straplied gezongen.



































































Na de speeltijd hebben we een actuaronde gedaan en naar Karrewiet gekeken. Nadien mochten de kleuters vertellen wat ze onthouden of gezien hebben.


Toen mochten ze een blaadje komen maken om eens te kijken of ze de oefening van gisteren met de torens nog wisten. Nu moesten ze 5 prentjes uitknippen en ze van groot naar klein opplakken. Wat ging dat prima.Wie zijn blaadje af had mocht het in zijn bakje steken.




















Ellie was DJ van dienst vandaag. Ze had een CD speler bij en zorgde voor muziek waar de anderen fijn op aan het dansen waren.











Namiddag nog meer bewegen, nl turnen met Anouk. Dan een koekje en toen hebben we nog een spel in de zaal gespeeld, ' de klok tikt....'. De kleuters moesten naar het zinnetje luisteren en snel reageren. Bij 'het klokje tikt 1' moesten ze zitten, bij 2 een standbeeld zijn en bij 3 liggen.
Als afsluiter hebben we nog wat over de dag en het weekend verteld en de plannen van sommigen en koos Somaya nog een boekje om voor te lezen. Met dat boekje hebben we nog een plan voor volgende week maar dat vertellen we jullie dan wel.






Fijn weekend iedereen !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten