vrijdag 26 september 2014

Pimp my bike en ons 1e forum.

We zijn gestart met een nieuwe aflevering van Karrewiet. Vooral het muurklimmen, het skaten tussen de ballonnen en de sloten die ze aan een brug ophangen bleef hun vandaag bij.
Na Karrewiet zijn de meesten al begonnen aan het maken van vlaggen om aan hun fietsen te hangen want na de speeltijd gaan we onze fietsen pimpen omdat dat gisteren niet is door gegaan.




 Lisette had ook post voor ons: een kaartje van Amber en net vandaag is ze zelf ook terug in ons klasje. Je werd gemist hoor Amber .

 Tijdens het eten van ons koekjes en fruit ging plots het brandalarm af. Maar geen paniek, het was een oefening en we hebben dat heel goed gedaan en waren snel op de plek waar we moeten verzamelen.
Na de speeltijd haalden we onze fiets naar binnen , en in de eetzaal stond allerlei materiaal klaar en onze vlaggetjes zodat we meteen konden pimpen. We hielpen mekaar ook en van Resul hadden we ook nog van die bolletjes gekregen om op onze spaken te bevestigen. Ze hebben heel flink gewerkt!!!!!













Namiddag hebben ze eerst turnen gehad en toen zijn we buiten gaan fietsen , maar niet zomaar. Als de agent zijn arm omhoog deed moesten ze stoppen en anders doorrijden, en wie kan er op de lijnen van de speelplaats fietsen ? Ze kunnen al prima fietsen. 















Dan was het 15u en tijd voor ons forum. En deze keer waren wij samen met de kleuters van Kristie aan de beurt om iets te tonen dus we lieten onze chromed out pimped bicycles zien ;-) Nadien werd er ook nog voor de jarigen van de maand september gezongen.




Dan rest het mij alleen nog om iedereen een fijn weekend te wensen en tot maandag allemaal x.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten