dinsdag 22 september 2015

Xian 's boekenronde, een brandoefening en dankjewel papa Billy en papa Christophe.

We zaten in de praatronde , net klaar met de kalenders in orde te brengen ging plots het brandalarm af. We wisten allemaal goed wat we moesten doen , en in een mum van tijd stonden we buiten op de verzamelplaats.

Terug in de klas aangekomen vertelde Xian over het boekje dat hij had meegebracht. Het ging over Tip de muis die weeral te laat was op school!! Zijn vriendjes vonden dat niet fijn. En ze herkenden het van hier op school: wie te laat is voor de praatronde moet nl ook even met mama/papa wachten in de gang of bij Carmen .



Dan zagen we ook de binnenkant van het boekje van Xian en besloten daar ook iets mee te doen.

Op de horloge moesten ze een x tekenen , en rond de bloem een cirkel tekenen. Dit konden ze doen tijdens de vwt.















Na de speeltijd las ik het verhaal van Xian dan eens helemaal voor. 

Nadien was er weer vwt en besloten we ook om een bedankje voor papa Billy van Morgana ( KO3) en papa Christophe van Xian te maken , omdat zij zo een mooi tuinhuis hebben gezet aan onze moestuin.

















Namiddag was het dan klassenraad en ging het gesprekje over dat we niet zomaar uit de klas mogen lopen . Waarom doen we dat niet ? Wat moet je zeggen als je even uit de klas gaat ? We hebben afgesproken dat je steeds zegt waar je naar toe gaat zodat Nath niet bezorgd is waar je bent :-) Ook Jelle kwam even vragen of we beter de fietsen willen opruimen omdat hij nu heel veel tijd verliest als hij ze moet opruimen. We zullen er aan denken Jelle!!


Dan even rwt want het is maar kort tijd tot de turnles van Anouk. Tijdens de rwt gingen ook enkele kleuters de tekening naar Morgana brengen en uitleggen waarvoor ze die hadden gemaakt. Xian heeft de tekening voor zijn papa meegenomen.





Morgen is het aan Kailey om de doos te vullen met een verrassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten