donderdag 24 september 2015

Aya

Lana had 2 foto's bij voor de fotoronde . Ze vertelde ons wie er allemaal op stond en waar de foto's getrokken zijn. Ook kregen we een extra beschrijving van haar kamer erbij ;-). Leuk meid!!


Dan was het vwt. Bij mij konden ze zelf een puzzeltje maken: een tekening inkleuren, de stukjes uitknippen en dan op de juiste manier terug opplakken. Ook werden de poppenkast poppen ontdekt, dus haalde ik snel de poppenkast erbij zodat ze zelf poppenkast konden spelen.
























Na de speeltijd was het een toonmoment. Manuel had een rolmeter bij en daarmee wilde hij graag meten. Wat wilde hij weten ? Wie de grootste kleuter van de klas was , want volgens hem was hij dat. Dat is iets wat we morgen gaan uitzoeken.












Dan terug vwt.







Namiddag had ik een tekening van Aya bij. Deze tekening mogen ze thuis beschilderen , maar wie was Aya eigenlijk. Wel dat is een ruimtewezentje die de verkeersregels niet goed kent, en Otto en Belle helpen hem hiermee en leggen uit hoe je bv een zebrapad moet oversteken. Dit konden de kleuters allemaal zelf zien adhv de DVD van Aya. en amai, wat een stilte en concentratie. ze kregen er precies niet genoeg van.













Tijdens het afsluiten liet Loris zijn knutselwerkje zien wat hij vandaag gemaakt had. Hij had een knutselpakketje van thuis meegebracht om in de klas te maken.


En misschien konden jullie het vandaag ruiken in de gangen: de 2e graad heeft wafels gebakken tvv het natuurhulpcentrum. Morgen voormiddag verkopen ze de wafels voor €1. Gelieve je kleuter dan een euro mee te geven als je dit goede doel wil steunen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten