maandag 7 september 2015

4 kaarsjes voor Lauren


Een nieuwe week, een nieuwe praatronde. Er lagen vandaag al wat meer spullen op de tafel waar er over verteld werd. 







Na de praatronde heb ik verteld dat Lauren vandaag 4 jaar wordt, dus hebben we tijdens de VWT een mooie tekening voor haar gemaakt. Nadien mochten ze in de hoekjes gaan spelen.










Na de speeltijd was er dan de verjaardagsronde van Lauren. Ze had een fotoboek en foto's bij waar ze ons over vertelde en die ze toonde. Dan mocht ze op de stoel gaan staan en hebben we heel luid voor haar gezongen. Ze kreeg van ons dan nog een tekeningenboekje, verjaardagskaart en een kadootje. Zelf had ze voor ons een klaskado bij, nl een heel leuk heksenboek. Dankjewel daarvoor.











Dan terug VWT en omdat we een heksenboek gekregen hadden , en omdat Lauren deze middag trakteert op heksensoep, hebben we er dan ook maar voor gezorgd dat er in de klas ook heksen waren , en knutselden we een heksenhoed.






























Namiddag kwamen we even terug in de praatronde om te vertellen hoe de speeltijd was geweest. Dan terug verder werken, want er waren nog een heel deel kleuters die nog een hoed wilden maken.
























Tijdens het afsluiten hebben ze dan maar snel hun hoeden opgezet en luisterden ze alvast naar het 1e deel uit Lauren haar boek.




Morgen mag Robin een boekje voor de boekenronde meebrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten