vrijdag 4 september 2015

Een eerste onderzoekje en picknicken

We hebben de beurtrol voor de weerman/-vrouw op een kaartje gezet . Zo kunnen de kls volgen wie de volgende aan de beurt is. Vandaag was het dan aan Xian. Het juiste symbool aanduiden en het weer tekenen. Goed gedaan jonge man!!Dan een praatronde en enkele spulletjes tonen.







Dan was het VWT. Er werd weer in de hoekjes gespeeld, gepuzzeld en nog wat verder gekleurd.















Na de speeltijd hebben we eens onderzocht met hoeveel we nu echt zijn. We hebben de jongens geteld, dan de meisjes , en 1x kwamen we 9 uit. Gek, hetzelfde, dus evenveel meisjes als jongens. Dwz dat iedere jongen een meisje als vriendje moet hebben, dus dat hebben we even getest. Elk meisje moest op de schoot van een jongen zitten en dan mocht er niemand overblijven. En ja hoor, dat klopte. We hebben het ook vastgelegd op een onderzoeksblad, het is te zeggen, Merel heeft dat gedaan voor de hele klas. Knap meid!!








Dan nog wat VWT en er werden nog meer puzzels gemaakt, maar ik heb er niet veel foto's van want ik moest de 2 vrienden Loris en Yusa helpen met het maken van hun puzzels. Wat een teamwork mannen!!









Namiddag was het dan zo ver. Waren de weergoden ons goed gezind? Ja zeker weten. Van onze klas tot de 3e graad gingen we te voet naar de Melberg om er te picknicken en te spelen. Het was een leuke namiddag , al was de terugweg er voor sommigen net iets te veel aan ;-) Bedankt aan alle helpende handen om mee te gaan.




































Kijken jullie ook nog in de boekentas want voor diegene die gisteren niet op de klasvergadering waren, steken alle brieven in de boekentas , en ook de inschrijving voor de BBQ steekt er in. 



Deze 2 laatste blaadjes invullen en terug meegeven aub.

Dan wil ik jullie nog een fijn weekend wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten