woensdag 16 september 2015

Sport in de kijker en Mattia's doos.

Vandaag mocht iedereen in zijn sportoutfit komen en ons zo tonen welke sporten ze graag doen. Samen met de klas van Kristie hebben we een sportronde gehouden en mocht iedereen vertellen welke sporten ze deden. Voetbal, ballet, dans, zwemmen, lopen en zelfs boksen. ( De wazige beelden betekent dat het actiebeelden zijn ;-)  )












Dan nog even vwt. Mattia wilde wel eens een rode puzzel proberen, maar we hebben er teamwork van gemaakt en hij geraakte ook wel af zo. Volgende uitdaging is hem alleen proberen te maken. Enkele kleuters probeerden een zo hoog mogelijke toren te bouwen.









Na de speeltijd was het aan Mattia om te onthullen wat er in zijn doos zat. Een zonnebril, gekke choco, schelpjes en lavastenen. De choco had gekken kleuren, knettert in de mond maar Mattia vindt hem niet lekker ;-). De schelpjes en stenen heeft hij geteld voor ons. En we zagen 3 stenen en 3 ronde schelpjes , dus even testen of het evenveel was!! Dus snel vriendjes maken.










Dan nog even rwt. Vandaag hebben we onze fijne motoriek nog even geoefend door kralen te rijgen, hamertje tik te spelen , te bouwen en steeknagels te pinnen.






Dan al afsluiten en Aurelio mag de fotoronde verzorgen morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten