maandag 14 september 2015

Hieperdepiep, Merel is er 4.


Maandag dus een gewone praatronde. Even de kalenders in orde brengen en dan even vragen hoe iedereen zich voelt en ze mochten vertellen wat ze mee hadden gebracht. Ik vertelde ook dat Merel wat ziekjes was maar dat ze jarig vandaag en in de namiddag pas komt.








Dus tijdens de vwt hebben ze alvast een mooie tekening voor haar gemaakt en werd de kroon ook al gemaakt.



















Na de speeltijd heb ik de puzzelkampioen laten zien. Telkens als ze alleen een puzzel kunnen maken krijgen ze een stempel. Het gaat van gemakkelijk naar moeilijk.

Tijdens de vwt gingen dan ook plots een heel deel kleuters richting de kast met puzzels. Suzanne had een spel gekozen, nl memory. Dus heb ik me even met een groepje gezet en speelden we samen het spel.














Namiddag was Merel er dan. Eerst deed ze haar verjaardagsronde en toonde haar geboortefotoboek. Dan was het aan ons om te zingen en onze kadootjes te geven. Wij kregen van Merel een leuk boek en spel. Dankjewel lieve meid.













Dan trakteerde ze ons nog sap en cupcakes.








Dan werden we even gebriefd in de speelzaal: wat moeten we wel en niet doen als de honden van Merel naar ons toe komen.
Dan naar buiten en toonden Merel en haar honden wat ze allemaal kunnen. Heel knap zeg!!!!































Morgen is het aan Suzanne voor de boekenronde. 

Niet vergeten: morgen maken we soep, dus wie nog een wortel, ui of groenteboullionblokje heeft mag dat morgen meegeven. De soep is dan voor bij de boterhammetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten