dinsdag 8 september 2015

Robin's boekenronde

Onze 1e boekenronde van het schooljaar en Robin mocht de spits afbijten. En ze had een heel toepasselijk boekje bij , ' stout'. Niet dat ze stout zijn in onze klas , maar het was een boekje dat ons leerde wat er wel en niet allemaal kan . Bv niet op de muren tekenen, niet met opzet knoeien, enz... Robin vertelde het ons allemaal en iedereen wist natuurlijk goed dat het inderdaad stout was wat de 10 kleine muisjes verkeerd deden.  En ook hoe je het dan goed moet maken.Robin, dikke pluim, je hebt dat goed gedaan.






Dan was het vwt. 

















Na de speeltijd heb ik het hele boekje van Robin voorgelezen. En amai, ze bleven me maar zeggen dat dat allemaal niet mocht.

Na het voorlezen was het weer vwt. 















De namiddag zijn we gestart met onze 1e klassenraad in de klas: wat vind je leuk, of niet leuk, en heb je een idee ? Kijk maar op de foto wat er allemaal uitgekomen is vandaag.


Dan rwt, ik heb allerlei dozen op de tafel gezet en ook de stille hoek was open.








Tijdens de rwt zijn Lotte en Chloe van de 3e graad ook in onze klas geweest , want zij doen een inzameling voor de vluchtelingen en kwamen ons daar een woordje uitleg over geven. Mooi initiatief!!!


Dan nog even spelen en het was turntijd. Heeft iedereen al turnpantoffels meegegeven ? 




Morgen is het weer fruitdag dus vergeet niet fruit mee teven en het is ook aan Loris om onze doos te vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten