woensdag 26 november 2014

Voorleesdag!

De praatronde vandaag was kort omdat ze stoelen zijn komen omruilen in onze klas. Wist je dat je onze gekleurde stoeltjes voor een prikje kan kopen ? Kijk maar eens in de speelzaal.
Na de ronde was het rode werktijd. 




























Na de rode werktijd was het tijd voor een lekker stuk fruit. Vandaag hebben we appeltjes gekregen.
Na de speeltijd verzamelden we in de zaal en werden we in groepjes verdeeld. In elke klas of hoekje zat er wel een groepje waar er aan werd voorgelezen. Bedankt aan de (groot)ouders die zijn komen voorlezen. Het was heel leuk. Wil je foto's hiervan zien, dan kijk je even op de website van school. 
Morgen is Gloria aan de beurt voor de fotoronde!
In de boekentas zitten ook 2 brieven. Enkele weken geleden heeft jullie kleuter een eigen kerstkaart gemaakt. Ook de naam van je kleuter staat er op aan de achterkant. Jullie kunnen die kaarten bestellen op school. Het voorbeeld kan je in de klas bekijken. Een set van 4 kaarten met omslag kost €5. De opbrengst hiervan gaat naar het aankopen van nieuw turnmateriaal voor de kleuters. Op het 2e blad kunnen jullie je bestelling invullen. Let op: het te betalen bedrag komt niet op de factuur, dus gelieve het gepast geld ook mee te geven in een omslag. Ik kan jullie alvast vertellen dat ze super leuk zijn, en zeg nu zelf een kaartje ontworpen door jullie kleine kapoen...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten