donderdag 27 november 2014

Gloria's fotoronde en een verhaal in de bibtruck.

Gloria had een leuke foto bij van zichzelf in een autootje samen met Hello kitty. Ze legde goed uit hoe het allemaal werkte. Ook de vraagjes werden heel goed beantwoord. Goed gedaan Gloria.
Dan was er nog even tijd voor wat knijpers, en daar kwam het maken van een schoentje aan bod. En enkele weken geleden hebben we van Dylan schoentjes gekregen om te knutselen en dat zijn er enkele meteen gaan doen tijdens de groene werktijd.










Na de speeltijd zijn we meteen naar de bibtruck gegaan. Jo wachtte ons al op en had nog een fijne verrassing voor ons: na het kiezen van een nieuw boekje , las hij ons 2 verhaaltjes voor. Heel leuk Jo, dankjewel!! In de klas hebben we eens gekeken naar wie welk boekje gekozen had en zijn we al beginnen te lezen. Nadien terug groene werktijd.

















Luisteren naar Sint liedjes en eentje kiezen om te zingen voor de Sint.



Een grote stoomboor maken van clics.
Namiddag hebben we de rest van de knijpers gedaan en daar is een onderzoekje uit voort gekomen : hoe noemt die steeknagel die een bij heeft ? Morgen gaan we dat onderzoeken. Na de ronde werd er verder gewerkt aan de schoenen, want ze moesten nog uitgeknipt worden. Niet zo gemakkelijk, dus hielp Anouk hen een beetje door met stift te tekenen waar ze moesten knippen. Dan ging het toch wel wat gemakkelijker.Ook aan de stoomboot werd verder gebouwd. Als afsluiter hebben we morgen al een beetje besproken, want er staan ons heel dingen te wachten morgen. Een drukke dag dus.








Lorena past het schoentje.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten