donderdag 20 november 2014

Fotoronde, vliegen,varen of rijden , en zwemmen!!

Jesper was er helemaal klaar voor tijdens de fotoronde. Hij had een heel mapje bij , en daarin stonden heel wat foto's van zijn familie. Alleen zijn zus zat er niet in , maar dat kwam omdat zijn zus al bij zijn thuis woont en er daarom niet bij zat :-). Nadien was het groene werktijd en we hebben vanmorgen een oude typemachine gekregen die ze zeker al eens zijn gaan uit testen. Maar helaas is het lint op en geeft het geen afdrukken meer. Toevallig iemand nog zo 'n lint ;-) ? Ook hebben enkele kleuters de voertuigen die ze vorige week hebben uitgeknipt op grote bladen geplakt. Maar niet zo maar. Er was een blad voor vliegen, varen en rijden. Eerst de woorden erop stempelen en dan plakken!!























Na de speeltijd een praatronde waar weer heel wat getoond en verteld werd. Dan terug groene werktijd en alles werd daar netjes afgewerkt. Prima gedaan!!! Nu weten we heel goed wat er vaart, vliegt en rijdt. 
Er staat een patroon op mijn diadeem zei Morgana!!

Ik heb de auto gemaakt door een stappenplan op de tablet te volgen.

























Eindelijk was het dan namiddag en zijn we gaan zwemmen. Bedankt aan de 2 fotografen van dienst voor de vele foto's en ook een welgemeende dikke merci voor alle hulp van de ouders en grootouders die mee zijn gegaan. SUPER!!!!!Onderstaand onderhemdje is blijven liggen. Van wie is het ?











































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten