vrijdag 21 november 2014

Een huis op wielen.

Een spannende ochtend vandaag voor Arke, want wij mochten op bezoek gaan in zijn huis. Nog specialer was dat zijn huis naar onze school kwam rijden want het is nl een huis op wielen. We pasten met onze ganse klas in zijn huis. Vol lof en enthousiasme vertelde Arke over zijn thuis, en weet je eens wat, zij hebben ook alles wat wij in een gewoon huis hebben. Al vroegen de kleuters zich af waar hun tv stond  :-)













In de klas hebben ze er nog over verteld, want ze waren toch wel onder de indruk.
Na de speeltijd deden weerman Jesper en kapitein Efe hun taakjes en hebben we enkele knijpers gedaan. Giuseppe was heel fier dat hij zijn tanden alleen kan poetsen. We hebben dat eens wat grondiger besproken. Hoe vaak poets je je tanden, waarom, waarmee ,.... Ik heb daarom mijn tandarts eens een mailtje gedaan om te vragen of we niet eens langs mogen gaan. Hopelijk een positief antwoord binnenkort.Nadien groene werktijd. We speelden samen ook een memory spel. 

















Meteen na de 'lange' speeltijd was het tijd voor een uurtje turnen. Nadien even nog iets eten en drinken en dan koos Cristian een boekje om voor te lezen. Ditmaal ging het over de brandweer. 
Nadien sloten we de week af en vertelde Arke nog wat over zijn mobilhome en vroegen ze hem nog vraagjes. Ook hebben we de leuke dingen van deze week nog eens verteld. De smoothies en het zwemmen waren toch een toppertje :-).
Ik wens iedereen nog een super fijn weekend en tot maandag allemaal x.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten