maandag 17 november 2014

Hiep hoera voor Jaiden!!!! 4 jaar.

We zijn vandaag gestart met een verjaardagsronde want Jaiden is vandaag 4 jaar geworden. Proficiat grote man!!!
Op de pc hebben we naar enkele foto's van hem gekeken van zijn geboorte tot nu. Jaiden zelf vertelde wie of wat er allemaal op de foto's te zien was.




Na de verjaardagsronde zijn ze meteen gaan tekenen voor hem en heb ik een kroon voor hem gemaakt. Nadien was het groene werktijd.



Na de speeltijd hebben we een praatronde gehouden . Kapitein Dylan hield de tijd weer goed in de gaten en iedereen kon zijn zegje doen of iets tonen. Wel heel bijzonder was , was dat Arke en mobilhome bij had. Hij vertelde dat hij ook in zo'n mobilhome woont zolang hun nieuwe huis er niet is. En ook in een mobilhome heb je een badkamer, wc, keuken en slaapkamer. Om het allemaal goed te kunnen begrijpen, rijden de mama en papa van Arke vrijdag eens met hun mobilhome naar school en kunnen we eens in kijkje nemen in het 'huis' van Arke. 











Dan weer tijd voor groene werktijd. Er werden nog at mandala's verder afgewerkt, ik kreeg een heuse make-over en werd beloond met stempels omdat ik zo flink was, er werd gekleurd en getekend , en nog veel meer.



















Namiddag zijn we gestart in de klas van Kristie. We hebben er een stuk van de intrede van de Sint gezien. Dan was het tijd om snel naar onze klas terug te gaan want Dana, de mama van Jaiden was daar met lekkere pudding en fruitsap om te trakteren voor Jaiden zijn verjaardag. Dan hebben we ook voor hem gezongen en een vuurwerk gemaakt. Hij mocht ook nog een kadootje uit de doos kiezen. Nadien wilde Jaiden nog even gaan spelen, dus dat hebben ze nog even gedaan. Als afsluiter koos Jaiden nog een boekje om voor te lezen en zo zat ons 1e dagje van de week er al weer op.
























Morgen is het de beurt aan Giuseppe om een boekje mee te brengen voor de boekenronde.
Jullie mogen ook nog wat zacht fruit meegeven voor de smoothie van woensdag. Ik heb al wat bananen en kiwi's en een fles fruitsap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten