dinsdag 17 juni 2014

Rode duivels dag.

Zwart geel rood, de kleuren die je vanmorgen al kon zien op de speelplaats. Vandaag mocht iedereen verkleed als rode duivel naar school komen en dat hebben ze massaal gedaan. Goed gedaan allemaal!!!




















Dan vertelde Yannina over haar boekje van de 101 dalmatiƫrs. Ze kon de cijfers al heel goed lezen.
Dan in de hoekjes werken en ook voor de laatste keer aan de kooien werken. 






Na de speeltijd even dansen en een polonaise op de liedjes van het wk en dan een korte toonronde: Lucas had zelfs een heuse encyclopedie bij. Zijn papa had daar de steen in opgezocht die hij gisteren bij had. Het was een basaltsteen. En die gaatjes kreeg hij doordat er gassen in de lava zitten en bij het hard worden van de lava ontstaan er dan die gaatjes in de steen. Goed vertelt Lucas.
Na de toonronde was het tijd om te turnen, en ook daar al wat voetbalgekte is , kijk maar op de blog.





Allemaal t-rexen in de klas.

Namiddag hebben we even op de muziek geoefend( circus). Donderdag om 11u is ons optreden en de mama's, papa's en grootouders mogen ook komen kijken.
Dan zijn we met alle kleuters naar ons voetbalveld gegaan voor een echte penaltycup. Andreas was Jean-Marie van dienst. Wie wilde, mocht een penalty tegen hem shotten, en ook hijzelf. Slecht enkele kleuters kregen de bal in doel : Jeff, Alexander, Manuel, Ilyana, Noemi, Chiara ( maar ze was al weg voor de foto ) en Andreas zelf. Proficiat. Dan was het toch wel tijd voor een gezamenlijke picknick en nog snel even in de klas afronden.







Marjan haar nieuwe aanwinst voor de moestuin. 2 wielen waar enkele plantjes aan op kunnen groeien.






 We zijn nog op zoek naar (groot)ouders die deze week onze moestuin willen onder handen nemen. Sam, een oud leerling en broer van Noa en Anouk, rijdt het gras af van het ganse terrein, maar in de moestuin zou het ook korter moeten en met de zitmaaier kan hij daar niet in. Dit alles zodat de school er piekfijn uitziet voor onze BBQ. Dus heb je even wat uurtjes tijd tijdens of na de schooluren, welkom.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten