woensdag 25 juni 2014

Ook Ilyana bijna 5 en ateliers

De dag startte met ons laatste atelier. Om alle foto's van je kapoen te zien moet je ook naar de andere blogs gaan omdat ik het atelier drama had en slechts enkele foto's bij sommige anderen ben gaan nemen. 































Na de speeltijd was het tijd om Ilyana even in de kijker te zetten want ook zij verjaart in de vakantie. De aardbeien met slagroom viel in goede aarde. En bedankt voor het super kado, nu gaan we zeker goed kunnen tuinieren!!!!!













Vier ook in de vakantie je verjaardag goed x.
En dan stond plots met klas vol met ouders en de kleuters en kreeg ik super kadoos. De mega originele bloempot heeft al zijn plekje gekregen!!!! Super mooi !!! Dankjulliewel!!!!!!!!!





Morgen gaan we op schoolreis en ik neem mee: mijn goed humeur , een koekje en eventueel wat snoepjes , een lekker drankje en tijdens de middag zijn er frietjes en hamburger en een ijsje!!!!
We vertrekken morgen rond 9u op school en we worden om 14u30 terug opgepikt zodat we zeker tegen het gewone uur terug op school zijn. Vergeet niet een autostoel mee te geven indien je niet rijdt!!!
Adres: Erperheidestraat 2 3990 Peer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten