dinsdag 3 juni 2014

Chiara 5 jaar !

Chiara had vanmorgen een boekje bij van Mega Mindy. Ze vertelde in grote lijnen het verhaal. En het leek wel een heel spannend verhaal, en ik moet het tijdens de afsluitronde voorlezen.

Dan gingen z allemaal een mooie tekening maken voor Chiara want ze is vandaag 5 jaar geworden en dat gaan we vieren in de klas.


Na de speeltijd werden de verfborstels uitgehaald en werd er geknutseld voor papa. Na het knutselen was het tijd voor een turnlesje met Anouk.




Namiddag hebben we eerst ons versje verder ingeoefend en dan trakteerde Chiara op lekker cupcakes en fruitsap. Dan hebben wij voor haar gezongen en haar allerlei kadootjes gegeven zoals een kaartje, onze tekeningenboekje en een kadootje wat ze zelf heeft gekozen. Chiara langs deze weg nog eens een dikke proficiat met je 5e verjaardag.












Dan nog wat verder verven en spelen in de hoekjes en als afsluiter het boekje van Chiara. Maar het verhaal gaat morgen verder want het duurde wat lang . Maar ook nu weer is het heel spannend!!!!!!! Dus benieuwd hoe het morgen eindigt.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten