donderdag 12 juni 2014

Oefenen voor het circus.

Na het opnemen van de afwezigen , en te weten dat iedereen er was wilden ze weten wie weer met de meesten waren. Dus eerst meisjes tellen, dan jongens tellen en dan weer op de schoot zitten. En Karell had niemand dus , jammer jongens, de meisjes waren weer met meer.



 Karell had een kadertje bij dat je aan 2 kanten kan gebruiken en haar zusje FĂ©line stond op beide kanten. Dus ze heeft ons wat over haar kleinere zus verteld, en dat zij zelf eerst geboren is. Ze is vol lof over haar zusje. Mooi om te horen.
We hebben ook een nieuw bakje om onze groenten- en fruitafval in te doen om zo te composteren.


Dan werd er al geoefend voor het circus. De meiden hadden zelfs al een echte piste gemaakt met tribune. Zo mooi om te zien hoe ze zich inleven..
Ook hebben al enkele kleuters hun kooi afgewerkt. Dit deden ze door te rijgen.







Na de speeltijd een praatronde waar er heel wat getoond werd. Lander had een slang bij en Lucas wist ons te vertellen dat er wurgslangen zijn en giftige , en wat het verschil was.
Dan nog wat dansen, rijgen, puzzelen, ....





















Namiddag heb ik bespreking gehad met Carmen en heeft Jolien de klas overgenomen. Na een korte bespreking in de kring hebben ze aan hun portfolio gewerkt: ze hebben een kindtekening gemaakt en ze hebben hun mooiste moment van dit schooljaar getekend. Die komt dan weer in hun kaftjes terecht dat ze mee naar huis krijgen in het 6e leerjaar.
We zijn nog steeds op zoek naar een goocheldoos, iemand? 
Denken jullie ook nog aan de inschrijvingen voor de bbq ? Maandag is de laatste dag om in te schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten