woensdag 11 juni 2014

Als een leeuw in een kooi...

Een heel korte dag dus er meteen invliegen met een praatronde. Er was een knustelboek, verschillende auto's , waar ook een vlag op stond en het was de Italiaanse zei Lucas en toevallig had Thieme vandaag ook een vlag op zijn kleren , maar dat was die van de rode duivels, dus Belgiƫ. Yannina was fier met haar nieuw 'draaikleed'.





Dan zijn we op de pc op zoek gegaan naar een leuke kleurplaat van een leeuw voor ons knutselwerkje, want we gaan een leeuw in een kooi maken. Lander ging flink op zoek op de pc. Dan werden er 3 ontwerpen gekozen, uitgeprint en al gretig ingekleurd.




Na de speeltijd even in de ronde om eens te kijken welke materialen we al hebben voor ons circus. Morgen beginnen we te oefenen.Dan kwamen de kinderen van Kristie naar onze klas met een mededeling. Zij willen naar het stadion van KRC Genk maar daar hebben ze centen voor nodig dus organiseren zij donderdag en vrijdag middag een wafel verkoop. Je kan een wafel kopen voor maar €1 . Wie dus een wafel wil moet morgen of vrijdag een euro meebrengen.



Dan werd er verder gekleurd en er werden al schoendoos deksels geschilderd. Die vormen een onderdeel van onze kooi.
Als afsluiter heb ik de kleuters van de klas huiswerk gegeven. Ze moeten thuis al eens nadenken over hun circusact: wat willen ze doen, hoe het doen, en het moet iets zijn wat haalbaar is. Ik ben eens benieuwd wat ze morgen te vertellen, tonen hebben.











Morgen is het de beurt aan Karell voor de fotoronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten