dinsdag 10 juni 2014

Het circus komt er aan!!!

Geen boekenronde vandaag maar we haalden onze woordspin van circus er eens bij. Ze heeft nu lang genoeg op ons raam gehangen. Eindelijk kunnen we beginnen plannen en oefenen. Eerst vragen wie wil meedoen en wat ze willen doen. Op de foto kan je de namen zien en wat ze willen doen. We zoeken daarom ook nog allerlei spullen voor ons circus : clownspakjes( 4) , een leeuwenpak, jongleermateriaal, een dik koord voor de koorddanseressen ( blijft op de grond liggen ;-) ), circusmuziek, hoge hoed( directeur), toverspullen, kleine trampoline.Wie die spullen heeft en als we ze mogen lenen, zijn ze welkom in onze klas vanaf morgen ;-)
Vanaf morgen gaan we acts verzinnen en inoefenen.







Na de speeltijd kort een praatronde en turnen met een nieuwe juf Jolien. Anouk vervangt in de klas van Ann en Jolien blijft daarom tot het einde van het schooljaar bij ons.





Namiddag hebben we een klassenraad gehad. Dan werd er ook wat gewerkt, tekeningen inkleuren volgens een eigen gekozen legende, cijfers 'lezen' en dezelfde zoeken. Als afsluiter hebben we nog eens besproken wat we nodig hebben en de drankjes en popcorn voor het circus hebben we al , want we nodigen alle kleuters uit om te komen kijken naar ons optreden en daar hoort eten en drank bij ;-)
Volgende week donderdag zullen we optreden.












De kleuters mogen ook een deksel van een schoendoos meebrengen want we gaan er iets mee knutselen.
!!!!!! De kleuters hebben ook een brief met info over de schoolreis meegehad. Gelieve die zo snel mogelijk in te vullen en terug te bezorgen aub. De betaling wordt via de factuur geregeld.
Er wordt ook aan de ouders gevraagd om te rijden om de kosten te drukken. Er hangt een blad op het prikbord waar je je naam kan opschrijven. !!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten