donderdag 5 juni 2014

Geluiden herkennen en nabootsen.

Oeps, gisteren vergeten een kaartje mee te geven voor een fotoronde dus dan maar een praatronde, en we hadden knijpers genoeg dus hij was goed gevuld. Emre zag op zijn auto weer de P van papa staan. Goed gezien Emre!!



Dan zijn ze begonnen aan het zelf maken van geschenkpapier dmv een monodruk. Als echte kenners vlogen ze er meteen in en alles konden ze alleen!!!!







Na de speeltijd de rest van de knijpers. Ilyana had een boekje bij met geluiden en dus hebben we daar een spelletje mee gespeeld. Oogjes toe, oortjes open en luisteren maar. Wat hoor je ? En we doen de geluiden ook eens na.








 Namiddag zijn we meteen beginnen te werken want morgen moeten die pakjes ingepakt zijn: dus verder drukken, naam schrijven onder hun versje en inplakken, en oefenen oefenen oefenen.








 Als jullie dochters vandaag met een blinkend gezicht naar huis kwamen, is het omdat ze langs visagiste Yannina zijn geweest :-)



Tijdens het afsluiten werd het verhaal van wat hoor je daar muisje ? voorgelezen. Een leuk en toch ook wel weer spannend boekje. Ze hebben me ook al vast verklapt waar ze hun kadootjes voor papa gaan verstoppen , maaarrrrr....mijn naam is haas want de papa's lezen hier mee ;-)
Tot morgen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten