donderdag 19 juni 2014

Circus on the Move

Vandaag was het dan zo ver: ons circus kwam eraan. Voor de speeltijd hebben we de zaal klaargezet, hebben ze zich verkleed en geschminkt. De kriebels waren er alvast en ze hadden er zin in.
Ons circusteam.

De ballerina's.

De gekke clowns.

Trampolinespringster, amazone en goochelaar.

De jongleurs.

De leeuwentemmer, de leeuw aka de olifant en de olifantentemmer.

Onze materiaalmeesters!!!
Na de speeltijd was het dan zover, de zaal liep goed vol met alle kleuters, ouders en grootouders, waarvoor dank dat ze zo massaal aanwezig waren. Dat was heel leuk voor de kinderen .
Het ene na het andere geslaagde optreden nam plaats en ze hebben dat allemaal super gedaan!! Ik ben fier op jullie en vind dit al een leuke afsluiter van een super fijn schooljaar. 




















Dan ging iedereen terug naar zijn klas en als traktatie deelden de circusartiesten fruitsapjes en popcorn uit.Lander toonde ons nog een kunstje: hij kan bellen blazen met zijn hand!!! Wauw, knap zeg.


Namiddag was Jolien in de klas dus ging ik met enkele kleuters naar de moestuin. Het nodige werd gedaan : water geven , wieden en oogsten. Vandaag ging onze oogst naar een bakker die onze moestuin sponsort, en dit als dank. De anderen bleven bij Jolien en werkten aan hun mooiste herinnering. Ze moesten een tekning maken van iets wat hun zeker was bij gebleven dit schooljaar. Dit komt dan ook weer in hun portfolio. Nadien werd er ook nog geschminkt in de klas. Als afsluiter dan nog even vragen wat ze zelf vonden van het circus en ik kreeg alleen maar positieve reacties. Ook heb ik nog 1 verhaal uit het nieuwe boekje van Ata voor gelezen.








Wil je nog meer foto's zien , kijk dan even naar de blog van de andere kleuterklassen!!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten