dinsdag 24 juni 2014

Jade bijna 5 jaar.

Morgen hebben we ons laatste atelier van het schooljaar dus vanmorgen hebben we eens gekeken welk atelier we nog moesten doen en iedereen werd ingedeeld. 
Steven-Paul had ook een speciaal instrument mee. Hij volgt namelijk capoeira. Hij toonde trots hoe je dat instrument moet bespelen. we hebben ook naar een filmpje over capoeira gekeken. Hij was heel fier, maar wilde toch niet iets tonen ;-)





Na de speeltijd heeft Jolien even de klas overgenomen en is samen met hen de moestuin gaan verzorgen , heeft een spel buiten gespeeld en daarna hebben ze geturnd.
Namiddag stond in het tekenen van Jade haar verjaardag. Eerst heeft iedereen een mooie tekening voor haar gemaakt en dan werd iedereen getrakteerd op poffertjes en vers fruit waar sommigen spiesjes van maakten. Dus als er nog wat over was in de boekentas ....
Ook hebben we voor de jarige gezongen en geschenkjes uitgedeeld maar ook onze klas kreeg iets van haar: hamertje tik en clics. Dankjewel meid en vier in de vakantie alvast je verjaardag heel goed.




















Voor morgen: zelf fruit meebrengen voor fruitdag, en ook vieren we Ilyana haar verjaardag .
En iedereen heeft vandaag zijn laarsjes, turnpantoffels en slofjes mee naar huis gekregen. Ik heb nog een paar piratenlaarsjes staan zonder naam en niemand van de kleuters weet of ze van hen zijn, dus ik hoor het wel als iemand laarsjes mist.
Ook misik van sommigen nog het blad dat jullie voor vandaag moesten afgeven ivm volgend schooljaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten