zaterdag 14 juni 2014

Actua en oefenen in de zaal.

Vandaag weer tijd voor Karrewiet . Het ging over de voetbal, een schildpad die de uitslagen kon voorspellen, een mama ooievaar die gestorven is door de hagel, en nog veel meer. Dus ze wisten heel wat te vertellen. We hebben ook verteld dat onze Rode duivels dinsdag spelen en daarom hebben we er voor gekozen om dinsdag alvast in de juiste sfeer te komen, en daarom mag iedereen verkleed komen als rode duivel of supporter van de duivels.

Dan hebben ze verder gewerkt aan de kooien, zijn er nog tekeningen ingekleurd, en nog veel meer. Na de speeltijd hebben we verder gedaan zodat bijna alles af is want het was weer tijd om te turnen in de turnzaal met Jolien.












Namiddag zijn we naar speelzaal gegaan. Iedereen mocht er zijn kunsten eens uitproberen en overleggen met de anderen wat ze nu gaan doen. Nog een tijdje mocht iedere act beurt om beurt al eens tonen wat ze gaan doen. Alles komt van de kinderen zelf dus ik ben zelf eens benieuwd wat het volgende week gaat geven. Op do voormiddag na de speeltijd gaan we optreden voor de andere kleuters en als er mama's en papa' s zijn die willen komen kijken mag dat.

















Dan zijn we nog buiten gaan picknicken, hebben onze pompoenen en radijzen water gegeven ( die we maandag al voor een deel kunnen oogsten) , en hebben we de dag afgesloten met de bespreking van ons oefenoptreden. Ik wens iedereen nog een super fijn weekend en tot maandag!!
PS voor wie mee gaat op schoolreis en het inschrijfformuliertje nog niet heeft ingevuld, gelieve het maandag mee te geven. Ook laatste dag om in te schrijven voor onze heerlijke BBQ!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten