maandag 26 oktober 2015

Wouter Kabouter

Een nieuwe week en waar we het vanmorgen en na de speeltijd voornamelijk over hadden zie je hier:


Xian vertelde hoe zijn spel in elkaar zat en het had succes. Ook in andere hoeken werd er gewerkt.










Na al de paddenstoelen commotie van vorige week, hebben we post ontvangen! We zagen de foto's en kleine letters en kleine handen! 



We hadden zelfs een vergrootglas nodig om alles te kunnen lezen. Wouter Kabouter schreef ons een brief. Iemand is op zijn huis gaan staan... Loris zei dat het wel eens zijn zio zou kunnen zijn geweest maar 'ongelukjes gebeuren' ;) Hoe dan ook, we gaan proberen om Wouter Kabouter ideeën te geven voor het bouwen van een nieuw huis.










We zoeken naar dezelfde blokken, die passen in de vormen.



En we bouwen er op los!




Van Ann mochten we heel veel blaadjes lenen, voor op de lichtbak. We bedachten helemaal zelf (en écht zonder Anouk) opdrachten: Ze werden gesorteerd volgens kleur, met puntjes en zonder maar ook de kleinste en de grootste werden gezocht. Knap hé!







Mattia was van plan om niet enkel een nieuw huis te ontwerpen, maar wel een dorp! Mét paddestoel voor de koning. Hij kreeg nadien veel hulp van enkele anderen.









Wat denk je van onze huizen? Sean voegde er ook een brievenbus aan toe, zodat Wouter Kabouter onze foto's kan ontvangen.












Zat er al een kabouter in? 





Knap gewerkt allemaal! Vandaag zijn we ook gaan turnen met Diewke (ipv op vrijdag). Morgen mag Merel een boekje meebrengen, gaan we turnen en hebben we veel plannen in de klas. Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten