maandag 12 oktober 2015

Astronaut of vleermuis tekening?

Vanmorgen een praatronde waar vooral dingen getoond werden. Mattia kwam na de ronde het een detail uit de ronde vastleggen: meten. Misschien wil er morgen wel iemand een meter meebrengen, mag altijd! 



Na de ronde eerst vrije werktijd. 



Vandaag was Anita er ook. Volgende week zal zij tijdens haar stage de klas begeleiden, vandaag kwam ze al eens kijken hoe het allemaal verloopt in onze klas.





Loris vertelde mij een leuk verhaal toen hij aan het bouwen was, dat heb ik opgeschreven voor zijn vrije teksten bundel.



Na de speeltijd grepen we terug naar vorige week. Toen leerden we nieuwe woorden kennen. En we vonden het heel gek dat die 'astronaut' zo maar in de lucht hing. Dus namen wij vandaag ook een vreemde houding aan en gingen we tekenen. Maar niet met het blad OP de tafel, wel er ONDER. Gek hé?! Maar wel heel leuk! Ook wel een beetje zoals een vleermuis vonden ze. 


























'Wat vind je van mijn patroon??'


Namiddag werd er gelezen, gepuzzeld (samen werken aan puzzels) en gebouwd. Ook werd er een verhaal van Sean zijn bouwwerk vastgelegd. 














We sloten af met een toonmoment. Morgen mag Mattia een boekje meebrengen, is er soep voor zij die een briefje afgaven en gaan we ook turnen. Tot morgen allemaal!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten