vrijdag 2 oktober 2015

Werelddierendag en ons 1e forum

Wat een leuke bende vanmorgen op school: honden, katten, konijnen, kippen, een slang , vissen, schildpadden, papegaaien, noem maar op, het was er allemaal. Eens fijn rondkijken op de speelplaats, dan een groepsfoto en dan naar de klas.


In onze klas hadden we het bezoek van 2 dieren: de hond Rex van Bryce en Snuffel het konijn van Robin. Ze vertelden wat over hun huisdier en wij konden vragen stellen. 






Dan was het vwt en konden de diertjes rustig terug naar hun huisje gaan.



























Na de speeltijd deden we nog een dierenronde. Iedereen mocht tonen wat ze hadden meegebracht. Er waren knuffels, boekjes en foto's. 











Sean had een vouwdruk gemaakt en daarom wilden ze dat ook maken, dus dat hebben we dan gedaan tijdens de vwt.

























Murat de papa van Tuana had ons nog Turkse pizza gebracht dus die hebben we ook uitgedeeld, dus als er een boterhammetje over was komt dat hierdoor. Bedankt.

Namiddag waren de mama en papa van Bryce er weer, en deze keer hadden ze 3 puppy's bij. Zij hebben een nest jonge honden gehad die nog steeds een thuis zoeken ;-)




Dan hebben we nog snel iets gegeten en ons klaar gemaakt voor te turnen. Vandaag was de turnles wat korter omdat het de 1e keer forum was. De klas van Kristie opende het 1e forum met een lied dat ze geleerd hadden rond het thema : ik ben ik , en ij bent jij, en samen zijn wij wij. Wat hebben ze dat goed gedaan. Nadien on je ook nog naar hun tentoonstelling gaan kijken. En natuurlijk zongen we ook voor de jarigen van september.







Geniet nog allemaal van het mooie weekend en tot maandag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten