donderdag 1 oktober 2015

Azra's fotoronde, de bibtruck en tekenen op de lichtbak.

Voor de fotoronde begon hadden we bezoek in de klas: de hond van Suzanne kwam ons alvast bezoeken. We stelden dan ook veel vraagjes aan Suzanne.

Dan was het aan Azra. Ze was nog wat verlegen dus stelden we veel vraagjes aan haar. Ze was wel heel fier over haar foto.







Dan vwt en we hebben de klei eens uitgehaald.We moesten we een beurtrol inlassen want iedereen wilde er meteen mee spelen.



























Na de speeltijd was het tijd voor de bibtruck. Marjolijn, de mama van Suzanne was er ook en gaf ons de nodige uitleg voor de bibtruck. Hoe moeten we een boek kiezen, waar moet je op letten en waar moet je het boek terug zetten. Na de uitleg meteen een boekje kiezen en laten inscannen.












Terug in de klas keken we samen eens welke boekjes ze allemaal gekozen hebben. Er zaten er zelfs 3 van de kleine prinses bij.
Dan terug vwt en toen konden ze tekenen op de lichtbak. Voor sommigen ging dat vlotjes, anderen moeten nog wat oefenen op het natrekken van de lijntjes, maar dat komt snel in de ' saccoche' mat zo een knappe koppen in de klas.





















Namiddag was Anita weer even bij ons in de klas.
We vroegen hoe het was geweest op de speelplaats en nadien was er rwt. De lichtbak bleef er bij , want dat viel toch erg in smaak. Daarom haalde ik er 2 'moeilijkere' tekeningen bij om over te tekenen.









Dan nog even een koekje en het was al tijd om af te sluiten.
Even nog wat napraten over onze dag en dan nog een kort verhaal over vallende blaadjes.

Morgen mag iedereen zijn huisdier, of foto of dierenknuffel meebrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten