woensdag 4 maart 2015

Miss Morgana 5 jaar!!

Op je verjaardag moet je er wel heel goed uitzien, en ja hoor, Morgana stond er op haar mooist vandaag: mooi kleedje, parelketting en wat schmink. Een echte dame moet er op een belangrijke dag goed uitzien hé ;-) In de verjaardagsronde vertelde ze over haar foto die ze bij had.



Dan weer een leuke tekening maken voor de jarige. En tevens gwt. Somaya had toevallig een CD bij en dat past helemaal bij een verjaardag ! Dus er werd ook gedanst.















Dan was het tijd voor de traktatie. Pannenkoeken met of zonder appel, muffins en daar de druiven van tutti fritti bij. Hmmm lekker.



Na de speeltijd was het tijd voor ' de doos'. Efe had er 2 dingen in gestoken : een rol- en lintmeter. Hij legde ons uit dat je er dingen mee kan meten. Ze hebben ook eens gekeken wat de verschillen tussen de 2 was en welke het langste was. Er werden ook heel wat vragen gesteld en zonder moeite beantwoordde Efe die.









Dan hebben we de jarige verder gevierd: Zingen, klappen kadootjes geven en krijgen . Het was een gelukkige Morgana vandaag!!!









Morgen is toevallig ook Morgana aan de beurt voor de fotoronde.
Niet vergeten: Morgen zwemmen dus vergeet het zwemgerief niet!!!
Denken jullie ook nog eventueel aan de draailijst voor de kinderfuif en het geld of de schoolfoto's? Mercikes!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten