vrijdag 27 maart 2015

Actua en forum.

Een actuaronde waar ze veel over te vertellen hadden. Vooral over de vliegtuigramp wisten ze heel wat. En hoe erg dat ze het vonden dat de piloot het met opzet had gedaan. En als we in een bos gaan spelen moeten we goed nakijken of we geen teken hebben. Ze hebben weer heel wat bijgeleerd vandaag.

Tijdens de vrije werktijd hebben ze eitjes gestempeld in het gras van hun mandje. Dit hebben ze met hun vingers gedaan. En goed gewerkt want ze zijn allemaal klaar!!! Nu wachten op de paashaas.























Na de speeltijd was het turntijd met Anouk. Nadien werd er nog wat vrije werktijd gedaan.










Namiddag hebben we wat verteld over het paasontbijt van volgende donderdag. In de boekentas steekt hier een briefje voor. We vragen aan iedereen om iets mee te nemen en om van alles genoeg te hebben , hebben we op ieder zijn briefje geschreven wat ze moeten meebrengen tegen woensdag 1 april.


Tijdens de rode werktijd hebben ze gewerkt aan een verrassing voor Anouk want zij verjaart morgen. Anouk bij deze , proficiattttt!!! xxx










Nog even iets eten, het gft bakje leegmaken en het wastijd voor het forum. De klas van Kirsten toonden ons dat ze nu alle letters kennen van het alfabet!!!! Super kapoenen. En we hebben ook voor alle jarigen van maart gezongen.












Geniet van jullie weekend en we zien ons maandag weer!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten