dinsdag 10 maart 2015

Ellie's boekenronde en een onderzoekje.

Ellie had wel een heel leuk boekje bij met flapjes, lipjes, wieltjes. Dus achter elk stukje zat er iets verborgen en dat vonden ze heel leuk en grappig, dus ze hebben vol bewondering en nieuwsgierigheid naar haar geluisterd!!



Tijdens de gwt waren ze weer met de strijkralen bezig, het ging over de kikker van Amber. Zij zei dat kikkers groen zijn en dat ze daarom alleen groene kralen nam, en Jesper zei dat ze alle kleuren kunnen hebben. Toen besloten Cristian en Morgana om eens te onderzoeken welke kleuren een kikker allemaal kan hebben. In boeken, op de pc en dan alles weergeven op het onderzoeksblad!!!
















Na de speeltijd hebben we even verder gedaan met gwt omdat Anouk in de klas was. Zij hielp Cristian nog even verder met zijn werkje.






Dan hebben we opgeruimd en gingen we in de praatronde zitten. Iedereen toonde weer fier zijn werkje van strijkkralen en Cristian en Morgana stelden hun onderzoekje aan ons voor. Ze hebben dat heel knap gedaan en heel goed weergegeven. Super gedaan pateekes.











Namiddag was het dan tijd voor de klassenraad. Vandaag werden er super veel dikke duimen en pluimen uitgedeeld aan mekaar!!! Fijn om te horen.


Dan nog even spelen , iets eten en tijd om te gaan turnen.
Morgen is het aan Arke om iets mee te brengen in de doos. Hij keek daar al naar uit zei zijn mama dus we zijn benieuwd.
De dag van de kleuter komt stilaan dichterbij. Wie nog een vrijblijvende gift wil doen voor die dag om nog spullen voor de kids aan te kopen, mag dat nog steeds doen. De giftenbox staat bij Ann in de klas.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten