vrijdag 13 maart 2015

Een startend onderzoek en krijten.

De dag van karrewiet , is vrijdag. Naar de aflevering van gisteren kijken en dan in de praatronde bespreken. Wat ze allemaal onthouden hebben zie je op de foto.


Dan vrije werktijd. Daar wilde Momo een onderzoekje doen want zij wilde graag weten welke planeten er allemaal zijn. Ze zijn alvast gestart met het opzoeken in boekjes en ze heeft al heel veel gevonden. Maandag werken we het af.












Na de speeltijd hebben we even naar de foto's van Cristian en Arke gekeken. De ene was gaan drummen en de andere had zijn papa geholpen in de tuin.





Dan zijn we naar buiten gegaan: het was mooi weer en iemand had een krijtje gevonden buiten , dus beslisten we om allemaal buiten te gaan spelen. Er werd getekend, kinderen werden nagetekend, en er werd een parcourtje getekend waarop je moest stappen of springen.






















 Dan was het tijd om binnen op te ruimen en onze boterhammetjes op te eten.
De namiddag zijn we gestart met het voorlezen van het boekje van Somaya: Tiny gaat op ballet. Wat een heimwee die boekjes ;-)
Dan nog even rode werktijd, een spel, een puzzel of sjablonen. 




Als laatste zijn ze de beentjes gaan strekken bij Anouk in de turnzaal. En zo zit onze week er al weer op.
We hebben onze doos van : zie ze groeien ook gekregen. Daar zitten hele leuke dingen voor de moestuin in. De groene vingers beginnen al weer te kriebelen dus we gaan er zeer binnenkort aan beginnen.

We hebben ondertussen genoeg tetrabrikken. Enkel nog 2l flessen hebben we nodig :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten