woensdag 25 maart 2015

Een tarantula in de doos.

Morgana had wel iets heel speciaals in de doos gestoken. Gelukkig leefde het beestje niet meer want het was een tarantula. Volgens Morgana had een helikopter die bevroren anders konden de mensen er niet leven. Ze wist heel wat te vertellen over die spin. Sommige kleuters vonden het toch maar een akelig iets. Met het vergrootglas hebben we de details nog beter kunnen zien, en ook de vragenronde ging vlot.





Tijdens de vwt werd er weer goed verder gewerkt aan de paasmandjes. Het gaat heel goed vooruit. 













Vandaag waren het mandarijntjes als tutti frutti.
Na de speeltijd speelden we het spel: ' wie is er weg ? '. Een kleuter moet zich verstoppen en een andere moet raden wie er uit de kring weg is. Dat ging meestal wel gemakkelijk. Alleen het verklappen was soms moeilijk ;-)



Dan nog even vwt en het was al weer tijd om af te sluiten.






Tijdens het afsluiten hebben we al eens overlopen wat er ons deze en volgende week nog te wachten staat. Gloria verklapte dat ze morgen trakteert op broccolisoep voor haar verjaardag, zwemmen volgende week donderdag wordt verplaatst naar donderdag 7 mei, dinsdag 31 maart gaan we naar de dokterspraktijk van Dr Germeaux en krijgen we een rondleiding. Hiervoor hangt er een blad op aan ons bord. Wie kan meegaan en rijden ? Jullie hebben hiervoor ook een mail gehad van Rosetta. Ik denk dat we nog 1 auto nodig ondertussen. Aanwezig zijn op school om 12u30.
Morgen is het aan Momo om de fotoronde te leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten