donderdag 26 maart 2015

Hieperdepiep Gloria en Momo's fotoronde.


Momo mocht vandaag de spits afbijten met haar ronde. Een mooie kader kwam te voorschijn. 3 foto's van haar met haar broer en zus, met telkens een jaar tussen. Fijn om die evolutie te zien, en ze was enorm fier!!! Mooi vertelt Momo.


Tijdens de vrije werktijd hebben ze aan Gloria haar kadootje gewerkt, het tekeningenboekje.






Na de speeltijd was het tijd voor Gloria haar verjaardagsronde. Ze had haar 1e knuffel bij waar ze nog steeds mee slaapt, een kussentje en foto's van baby tot nu. Ook hebben we leuke klaskado's gekregen: een steekmozaïek en plakkertjes. Dankjewel. Zelf koos ze een portemonnee uit de verjaardagsdoos.











Dan nog wat vrije werktijd en er werd meteen met de nieuwe mozaïek gespeeld.Anouk was in de klas en zij deed wat extra oefeningen om de voorzetsels te oefenen. Ze moesten allerlei opdrachtjes uitvoeren met het huisje en popjes.






Dan werden we in de eetzaal verwacht voor lekkere soep bij onze boterhammen. En er was keuze: tomaten- of broccolisoep. En het smaakte!!! 





Namiddag hebben we wat naar de foto's op onze blog gekeken. Ook naar een uitstap van vorig jaar. De kinderen zouden hier dit jaar ook graag terug naar gaan: een uitstap naar de paardenboerderij van mijn oom gekoppeld aan een boswandeling en spelen in een ' woestijn'. 
Dan rode werktijd: puzzelen, bouwen met duplo, tekenen, mozaïek.







Dan nog even afsluiten en de mama's en papa's stonden al in de gang te wachten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten