dinsdag 24 maart 2015

Boekenronde van Dylan en samen turnen.

Dylan had een boekje bij over auto's. Er zat zelfs een heus stuur in. Hij vertelde hoe een verkeerslicht werkt, en dat je soms pijlen moet volgen. We hebben dan eens wat geoefend op links en rechts. Hij vertelde ook welke soort auto's er allemaal in staan.


Dan vrije werktijd. Vandaag hebben we gestempeld. Dit op een strook die het handvat wordt van ons mandje. Sommigen wilden een patroon stempelen, anderen vrij. 











Anouk was er vandaag niet dus zijn we samen naar de turnzaal gegaan en hebben geturnd. Als opwarming een spelletje met auditief reageren en dan hebben we allerlei dieren nagebootst. Maar ook een robot , een reus, .... Dan hebben we ook stretch oefeningen gedaan. Dat was voor sommigen wel wat moeilijk. Dan nog even een relaxatie oefeningen en het zat er al weer op.


































Dan nog even vrije werktijd vooraleer we onze boterhammetjes op aten.








Namiddag was het klassenraad. Heel wat pluimen vandaag en die zijn ze dan ook gaan uitdelen.
Nog wat verder werken aan de mandjes en het was al afsluittijd. We hebben eens overlopen hoe we onze mandjes gemaakt hebben. En dat het idee is gekomen om met onze vingers nog paaseitjes op het gras te stempelen. Ik ben eens benieuwd morgen.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten