woensdag 21 januari 2015

Wereldknuffeldag en een vormen-robot.

Vandaag is het wereldknuffeldag dus hoe anders dan de dag starten met een dikke knuffel. Het werd meteen een groepsknuffel.
Dan was het aan Efe. Ook hij had van dag een dubbele rol. Toeval zo 2 dagen na mekaar.
Joppe had weer een auto bij die hij in enkele tellen kon omtoveren tot een robot. Daarom hebben we tijdens de GWT ook een robot gemaakt van allerlei vormen: driehoek, rechthoek, cirkel, vierkant en halve cirkel. Jesper had een werkboekje bij van cars en daar hebben we ook iets uit gekopieerd om te maken, nl tel de auto's en teken evenveel bolletjes. Het 2e blad gaan we morgen maken.
Ook was Dieuwke in de klas tijdens de GWT en zij hielp Cristian die eens een puzzel van 99 stukjes wilde maken.




















Arke kijkt in de schrijfhoek hoe hij zijn naam juist moet schrijven!!

Als tutti frutti waren het lekkere appeltjes vandaag.
Na de speeltijd hebben we een 2e praatronde gehouden want niet iedereen was aan de beurt geweest. Ellie had een kaartje bij waar de logo's van allerlei wagens op stonden. We hebben eens gevraagd welke auto ze thuis hebben en welk logo dat dat was. Lena hoopt dat het snel zomer is om haar pet en bril te dragen maar ook omdat ze dan verjaart.







Dan nog even GWT en ons dagje zit er al weer op.








Als afsluiter heb ik ze vandaag een extra stempel gegeven voor de grabbeldoos want wat een super leuke dag vandaag en hoe flink hebben ze gewerkt en opgeruimd. Ik ben een fiere juf!!!!! En hoe sluit je de wereldknuffeldag af op school? ...... Met een megagroepsknuffel!!!!
Maar door het knuffelen ben ik vergeten om een kindje aan te duiden voor de fotoronde bloos bloos. Maar daar vind ik wel iets op.
Tot morgen allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten