dinsdag 13 januari 2015

Een gast in de klas.

Vanmorgen had Momo wel iets heel groot bij voor onze klas. Een mooie ballondecoratie. Dan was het tijd voor de boekenronde. Jesper had hetzelfde boekje bij als we vorige keer hebben gelezen , maar hij vond het zo een leuk boek dat hij het ook meegebracht had. Hij wilde er wel niet veel over vertellen dus hebben we eens gekeken of we zijn boekje voor iets anders konden gebruiken. We hebben de binnenkant van de kaft gekopieerd en daar een leuk blaadje van gemaakt. Iedereen heeft dat dan ook gemaakt tijdens de groene werktijd.





















Na de speeltijd deed kapitein Morgana verder met de knijpers.  Daarna hebben we ook nog gezongen. Zeker ons liedje van de sneeuwman. Daarna weer groene werktijd, waarin er geschilderd, getekend werd, brieven gemaakt en post werd uitgedeeld.














Tijdens de middag pauze hebben we bezoek gehad van 2 postbodes uit het 2e lj. Zij kwamen de post brengen en we keken ook naar een filmpje over wat er gebeurt als je een brief post: de weg van de brief.
In de namiddag was het klassenraad. Ook uit andere klassen kwamen ze een pluim geven of zeggen als er iets niets leuk was gebeurd.


Dan nog snel een koekje en ons klaar maken om de benen los te gooien bij Anouk tijdens de turnles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten