donderdag 22 januari 2015

In de ban van gsm's.

Vandaag dus niet gestart met een fotoronde maar met een praatronde. Kapitein Cristian was op post en Ellie de weervrouw ook. Tijdens de praatronde kwamen Kaat en Yannina binnen. yannina had voor de klas een hele klas een doos bij die vol met gsm's zat. Wel zeker 30 stuks. En ja hoor, tijdens de groene werktijd zag je in elke hoek gsm's opduiken. Er werd vergeleken, gebeld, foto's gemaakt, berichten gestuurd, .... super gewoon om hen bezig te zien en horen.




















Na de speeltijd dan een korte fotoronde. Voor de speeltijd heb ik van enkele duploblokken iets gemaakt en er een foto van gemaakt. De kinderen moeten nu adhv de foto het tafereeltje namaken. Morgana ging meteen aan de slag tijdens de GWT.Cristian wilde een puzzel maken van 99 stukjes en kreeg daarbij de hulp van Arke, die een kei is in puzzelen.








Namiddag deel 2 van onze praatronde en ook nu kregen we bezoek. De postbodes van het 2e lj. En iedereen mocht weer een briefje ontvangen. Dankjewel Heidi, mama van Ellie , voor de leuke kleurprent. Sommigen gingen er meteen aan kleuren tijdens de RWT.













Zijn puzzel is af en hij is fier!!! 


Het blaadje met evenveel bolletjes tekenen.

Waar zien we minder auto's ?

Tijdens het afsluiten wilde Cristian vertellen wat hij vandaag gemaakt heeft met de schroefjes en moertjes. Het was een vliegtuig maar je kon er ook iets anders van maken.
Volgende donderdag, 29-01, gaan we weer zwemmen. Er hangt op het prikbord een blad waar je je naam kan noteren als je mee kan gaan om te helpen met het omkleden en/ of begeleiden in het zwembad.
Jullie hebben ook een brief van het CLB gekregen om in te vullen. Op ma 02-02 komt de verpleegster een vooronderzoek doen op school , en op vrijd 06-02 gaan wij naar het CLB voor een medisch onderzoek.
Op ma 09-02 gaan we in de voormiddag naar toneel. ' Dame in de kast ' .

Er staan dus weer heel wat dingen op het programma!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten