vrijdag 16 januari 2015

Een 'echte ' postbode op bezoek.


Vrijdag = Karrewietdag, dus ook vandaag. En ook vandaag weer leuk om naar te kijken. Het ging ondermeer over de vogelteldag, Dakar, takken op het spoor door de hevige wind, een muizenplaag en nog veel meer. 

Na Karrewiet was het groene werktijd. We hebben vooral alles verder afgewerkt , gepuzzeld en en weer in de posthoek gespeeld. Oook het spel van ringwerpen is weer even populair en niet zo gemakkelijk.














Na de speeltijd kregen we bezoek van postbode Fabio. Hij is de buurman van Cristian en kwam ons wat meet vertellen over zijn job: welke kleren draagt en waarom , wat zijn zijn taken, werk , heeft hij al iets gevaarlijk meegemaakt, met wat rijdt hij, enz. dankjewel Fabio om even naar onze klas te komen en voor de postzak die we mogen houden!!!





Dan terug GWT. En tijdens de GWT hebben enkele kleuters een tekening gemaakt voor Fabio om hem te bedanken. Cristian gaat hem dat overhandigen.
















Namiddag was het turnen met Anouk . Ook na het turnen is Anouk even in de klas geweest omdat ik bespreking had met Carmen. Toen is postbode Janneke langs geweest en die heeft iedereen vandaag een brief kunnen overhandigen!! Super.
Als afsluiter heb ik een boekje van de bib voor gelezen.
Ik wil iedereen weer een super weekend toewensen en maandag weer allen op post.
Toedeloeeeeeee x!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten