vrijdag 9 januari 2015

Atelier nummer 2!!

Eerst en vooral grrr voor mijn gsm. Weer heel wat foto's die verdwenen.
De dag startte met Karrewiet. Vandaag bleven toch heel wat dingen bij hen hangen, zoals de schietpartij in Parijs, het koude weer in Canada, een puppy die coole trukjes kon, een meisjes voetbalploeg, een auto die alleen kan rijden,....
Na de actuaronde was het groene werktijd. Enkele meiden wilden een kroon maken, maar hoe je dat? Ze zijn bij Kristie in de klas gaan vragen want daar hadden ze maandag een kroon gemaakt. Kaat en Ilyana kwamen uitleggen hoe je dat doet: in 2 vouwen, knippen op de lijn, aan mekaar vast maken er bovenaan er driehoekjes uitknippen. Dankjewel dames voor de goede uitleg. 


Na de speeltijd heeft Momo over haar foto verteld. Ze stond er met haar mama op. Ze vertelde dan ook over haar mama: hoe ze er uit ziet, wat ze lekker kan koken, dat ze samen ijsjes eten ,... Dan hebben we eens aan iedereen gevraagd wat hun mama goed kan. Het ging van poetsen, naar pannenkoekenbakken, spaghetti maken en zingen!! Talentvolle mama's.
Dan weer groene werktijd. De computer, samen een spel spelen, de poppenhoek, bouwen met cliks, ...












Namiddag was het tijd voor ons 2e schoolatelier. Ik heb vandaag enkel en alleen foto's van drama, omdat Bart, de papa van Suzanne, Leander en Andreas vandaag helaas verhinderd was en ik zijn taak heb overgenomen. Willen jullie zien wat jullie kind gedaan heeft , neem dan een kijkje op de andere blogs. Ik weet alleen dat het weer een leuke namiddag was aan de gezichten en reacties te zien. 






















Dan wens ik iedereen nog een super fijn weekend toe en voor de liefhebbers, nog een 'bewegende' foto :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten