donderdag 15 januari 2015

Fotoronde en een fotospel.

Vanmorgen was het aan Lena om de fotoronde te verzorgen en ze had een foto bij van haar 2 goudvissen. Ze vertelde hun naam, hoe je ze herkent, hoe je een vis moet verzorgen , enz.
Dan was het groene werktijd: er werd verder gewerkt aan de patronen, er werd gekleurd, een eigen postzegel ontwerpen, de posthoek,...




Na de speeltijd een goed gevulde praatronde, bijna alle knijpers stonden op het bakje.










Tijdens de groene werktijd had ik een nieuw spelletje gemaakt. Met de foto's van jullie brievenbus heb ik dat spel gemaakt. De kleuters moeten een detail van een foto herkennen en deze op de juiste foto leggen. Super fier waren ze als ze hun brievenbus zagen.

















Namiddag hebben we even gesproken over hoe het tijdens de speeltijd is geweest. Daarna even groene werktijd. Anouk was ook in de klas om weer fijne spelletjes te spelen met de kids.













Maar we hebben niet lang gespeeld want het was tijd om even op te ruimen en naar de bibtruck te gaan. We zijn bijna weg gewaaid tot bij Jo en Marjolijn :-)



In de klas aangekomen zagen we dat de postbode al geweest was dus wilden ze heel snel hun post ontvangen. Weer spannend !!!! Wat leuk om die gezichtjes te zien als ze iets krijgen. Als afsluiter las ik nog een boekje voor over een postbode en zijn werk! 
Morgen krijgen we trouwens het bezoek van een echte postbode!!!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten