donderdag 17 november 2016

Remy's foto, de bibtruck en nog wat brevetjes erbij.

Nore was voor de 1e keer kapitein en ze deed dat al als een echte pro!!! Goed gedaan meid.




Dan Remy. Met de glinster in zijn oogjes haalde hij zijn foto uit zijn mapje. Zijn mama en papa stonden er weer op. We hebben eens gekeken wie welk 'gezicht' trok. Remy moest lachen, en Julius dacht dat misschien kwam omdat zijn papa hem daar kriebelde. En zijn mama heeft lange haren. Remy mocht zijn foto dan opplakken in het boek.


Jong geleerd...zo houden wij een schaar vast.




Tijdens vwt konden ze hun pieten afwerken. Alle puzzelstukjes op de juiste plaats en manier opplakken en ze werden allemaal omgetoverd tot Piet.











Na de speeltijd gingen we naar de bibtruck. Iedereen mocht weer een nieuw boekje uitlenen. In de klas hebben we eens in de boekjes gelezen .










Dan vwt . De grote bladen van groenten en fruit kregen ook een vaste plek zodat ze er vaak naar kunnen kijken.
















Namiddag hebben ze eens naar een verhaal geluisterd dat verteld werd door Laura.



Dan was het bakjestijd. Steeknagels, het pietenmutsspel, een baard tekenen voor de Sint of dezelfde prent of kaartjes zoeken. Het zijn een memory en domino spel die ik even heb aangeboden om nadien de echte spelregels aan te leren. We hebben ook nog de kleuren geoefend op onze kleurenposter en ze mochten een brevetje van handen wassen opplakken. Nore moest wel eerst nog haar schijfje verven.
































Tijdens het afsluiten vertelden we over onze dag, planden we al dingen voor morgen en mag Ilkay de muziek voor morgenvroeg verzorgen.

En wisten jullie dat we in onze poppenhoek nu een echte openhaard hebben staan ? Dankjewel nog Karolien ( mama Nore) voor de doos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten