maandag 7 november 2016

Remy 3 jaar, welkom Nore en een hele grote tekening versieren.


Een feestelijk begin van de dag. Remy is eergisteren 3 jaar geworden en dat hebben we gevierd. Eerst even in de ronde, wat praten en felicitaties uitdelen, Nore welkom heten , en dat wilde Remy al zijn kadootjes uitpakken. Weer hele leuke puzzels bij voor de klas. Dankjewel!!! Hij trakteerde ook al hele lekkere, gezonde bananencupcakes!!!! Hhhhmmmm.


Dan zijn ze in actie geschoten want er moest voor de jarige ook getekend worden. Hoe ziet hij er uit? Welke lichaamsdelen ?



Dan verder vwt.






Na de speeltijd was er dan een praatronde en hebben we de kalenders helemaal in orde gebracht. Er was ook een grote opdracht voor de stad Genk: een hele grote poster van de Sint versieren. Hoe gaan we dat doen ? Verven, kleuren, plakken, stempelen ? Waarom niet van alles wat ? Zo gezegd, zo gedaan, maar eerst 3 extra tafels erbij schuiven, zo groot was het.






Dat hebben we dan gedaan tijdens de vwt.
















Namiddag hebben we het feest dan compleet gemaakt: zingen voor Remy, een vuurwerk maken en hem ook kadootjes geven en laten kiezen. Nog eens een dikke proficiat grote man !!




Dan mocht Remy kiezen wat we gingen doen. Hij wilde gewoon spelen , dus dat heeft iedereen dan ook gedaan.























Na het opruimen en een snelle hap was het al tijd om af te ronden. Wat hebben we gedaan ? Wat gaan we morgen nog doen ? En zo zit onze eerste dag er al weer op.
Morgen mag Ayla de boekenronde verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten