vrijdag 18 november 2016

Ilkay's muziekkeuze en onze vrije teksten.

Kapitein van dienst : Ayla. Daar kijken ze toch elke dag naar uit.


Dan had Ilkay een CD bij. Gewoon wit, geen letters of tekening , dus wat erop stond bleef een verrassing tot hij in de pc stak.Er passeerde vanalles de revue: Bumba, Samson, Marco, Sinterklaasliedje,.... En wat doen ze dan ...dansen natuurlijk. OP het Sinterklaaslied deden we dan nog het spel met muziek en geen muziek. Dansen of zitten. En er was ook een liedje wat we niet verstonden omdat het een andere taal was, maar dat is niet erg, we dansen er wel gewoon op.










Tijdens vwt hebben we eens in de doos gekeken die ik bij had. Er zaten 8 pietenmutsen in dus iedereen kon veranderen in een piet. Er waren ook nog zakken, een boek, vlagjes, een staf, enz. Dus verkleden en de klas nog wat verder aankleden.















Na de speeltijd was er een toonmoment. Remy en Iliano hadden beiden auto's bij die geluid maakten en zelf konden rijden. Dus dat hebben ze zeker en vast getoond.












Tijdens vwt hebben zie hier dan ook mee gespeeld. Er werden zelfs bruggen gemaakt met benen.
















Ik had toezicht en dan zie je ook hoe ze zich buiten amuseren en hoe de groten zich over hen ontfermen. 









Namiddag was er turnen met Katia.
Daarna hebben we nog eens vrije teksten getekend.








Het laatste wat we gedaan hebben is samen afsluiten. Weet je dat het nog maar 2x slapen is vooraleer Iliano 3 jaar wordt ? Maandag vieren we zijn verjaardag.
Geniet nu allemaal van het weekend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten